Tjänster

Låsjour

När du blivit utelåst eller inlåst kan du känna dig trygg med att vi finns på plats inom 20 minuter. Låsöppning görs med minimal skada, och är låset inte trasigt lämnar vi uppdraget med låset intakt. Vid behov kan vi även byta låset direkt på plats, med några av Sveriges ledande leverantörer inom lås och säkerhet.

Låsbyten

Har du tappat bort dina nycklar eller misstänker att någon annan har tillgång till dina nycklar? Vi erbjuder låsbyten av alla tillverkare. Byte till moderna lås som öppnad med app, kodlås eller nyckelbricka är allt vanligare. Här erbjuder vi många olika lösningar som exempelvis Yale men installerar självklart även traditionella lås som är godkända av försäkringsbolagen.

Nyinstallationer

Vid renovering eller nybyggnation hittar vi den bästa lösningen för både dig och din familj. Vi hjälper även gärna till med säkerhetsbesiktning för att säkra alla möjliga ingångar. Våra leverantörer tillverkar marknadsledande kvalitetslås.

Passersystem

Passersystem hittas vanligast i företag och bostadsföreningar. Förutom enkel tillträde till byggnaden kan du även styra vilka som ska ha tillträde till olika delar av byggnaden. Möjlighet att använda passersystem för in- och utstämpling är även en fördel för många av våra kunder.

Lämna gärna ett omdöme

Genomsnittligt betyg 4.4 / 5. Antal röster: 11

Meddelande
Kontakta oss